Syke

TUTTUA, PAIKALLISTA PALVELUA

Yksityinen, kotimainen Lääkärikeskus Syke on toiminut Oulaisissa vuodesta 1991 lähtien. Välillä se ehti olla Oulun diakonissalaitoksen omistuksessa ja vaihtaa nimensä Tutkoksi. Vanha tuttu nimi otettiin käyttöön uudelleen 2001, kun omistajksi tuli sairaanhoitaja Marjatta Salmela. Vuoden vaihteessa 2013 Syke vaihtoi pääomistajaa kahdentoista vuoden jälkeen ja uudeksi pääomistajaksi ja toimitusjohtajaksi tuli  Kimmo Piirainen.

"Haluan turvata Sykkeen toiminnan jatkumisen ja työpaikkojen säilymisen Oulaisissa. Vuosien varrella on ehtinyt syntyä paljon hyviä, läheisiä asiakassuhteita ja pyrimme jatkossakin tarjoamaan tuttua, paikallista palvelua," Kimmo toteaa.

SYKKEEN VAHVUUKSIA OVAT JOUSTAVUUS, NOPEUS JA YKSILÖLLINEN PALVELU

Lääkärikeskus Sykkeellä on paljon pitkäaikaisia kanta-asiakkaita pääasiassa Oulaisista ja sen ympäristökunnissa. Pitkien asiakassuhteiden taustalla on luottamuksellinen, asiantunteva palvelu ja oma tuttu lääkäri. Lääkärille pääsee nopeasti ja ajanvaraus toimii joustavasti. Asiakkaalle varataan tarpeeksi aikaa. Monipuolisuuden takaavat Sykkeessä toimivat eri alojen lääkärit.

SYKKEESEEN ON HELPPO TULLA

Lääkärikeskus toimii Oulaisten ydinkeskustassa, Keskuskatu 7:ssä. Lähistöllä sijaitsevat linja-auto- ja rautatieasema, joten vastaanotolle pääsee sujuvasti naapurikunnista ilman omaa autoakin. Lähellä on myös apteekki ja hieman etäämpänä Oulaskankaan sairaala.